servicebureau
 
wat is uw agenda? laat het weten

Organiseert u tentoon-stellingen, lezingen, workshops of andere activiteiten op het gebied van beeldende kunst of vormgeving? U kunt deze gegevens zelf op onze website plaatsen met behulp van een persoon-lijke code. Voor informatie Dorien Droog.
te huur: tentoon-stellings materiaal
lees meer
advies kunstwerklees meer
advies kunstproject

In het kader van de exposities Nieuwe Vormgeving uit België organiseerden Museum Waterland en Kunst en Cultuur Noord-Holland in mei 2007 een bijeenkomst met Belgische ontwerpers en hun fabrikanten.
lees meer
advies kunst-educatie

Toeval gezocht is een samenwerking tussen Kunst en Cultuur Noord-Holland, het Stedelijk Museum Amsterdam, de Steunpunten Kunsteducatie Noord-Holland en Huisingh Advies en Projecten.
lees meer

lees meer

voor gemeenten, organisaties en bedrijven


U kunt bij CBK Noord-Holland terecht voor informatie, advies en begeleiding. Of u nu op zoek bent naar een kunstenaar, een kunstopdracht wilt uitzetten of een manifestatie wilt organiseren: CBK Noord-Holland beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten op tal van terreinen en helpt u graag verder.
vergroot afbeelding
Kunst en Ondernemen / Created in Noord-Holland
Created in Noord-Holland brengt ondernemers en creatieve professionals als beeldend kunstenaars, vormgevers en theatermakers bij elkaar. Sleutelbegrippen zijn ontmoeten, innoveren en samenwerken.
Created in Noord-Holland is hét antwoord voor ondernemers die voor hun bedrijf de meerwaarde van creatieve expertise willen ontdekken.
Lees meer over matching, trainings- en coachingstrajecten en regiobijeenkomsten voor het MKB op Created in Noord-Holland.

Uniek databestand
CBK Noord-Holland beheert een uniek en uitgebreid databestand van kunstenaars en vormgevers uit de provincie. Meer dan 400 creatieve professionals zijn inmiddels door een selectiecommissie toegelaten. Zij hebben op deze site een virtueel visitekaartje achtergelaten met afbeeldingen, een cv en gegevens over opdrachten. Zie hier.
Heeft u vragen over het databestand en de selectiecriteria of wilt u advies bij het benaderen van een kunstenaar of een opdracht uitschrijven, neem dan contact op met
Advies bij opdrachten aan kunstenaars en vormgevers
CBK Noord-Holland kan adviseren bij een opdracht aan een kunstenaar in de openbare ruimte. Zie voor meer informatie Kunst en Openbare Ruimte.
Ook kunt u bij CBK Noord-Holland terecht voor advies bij het laten ontwerpen van een relatiegeschenk of bij een opdracht in het kader van het zoveeljarig bestaan van uw gemeente.
CBK Noord-Holland adviseert zoals u dat wenst: bij een primaire selectie van een kunstenaar, maar ook als deskundige begeleider van het gehele opdrachttraject, van opdrachtformulering tot en met oplevering.
Voor vragen kunt u contact opnemen met of . Klik hier voor een actueel overzicht van lopende adviestrajecten.

Advies bij kunst- en vormgevingsbeleid
Wilt uw gemeente zich sterker profileren op het gebied van beeldende kunst en/of vormgeving? CBK Noord-Holland denkt graag met u mee. CBK Noord-Holland kan bijvoorbeeld adviseren bij het formuleren en implementeren van kunst- en/of vormgevingsbeleid. Ook kunt u bij ons terecht als u overweegt kunst aan te kopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of .
Advies bij organisatie kunstprojecten
(waarvan CBK Noord-Holland een afdeling is) heeft jarenlange ervaring met het organiseren van van beeldende kunstprojecten zoals Van IJ tot Zee 01 en 02, Fort Lux en Kaap Helder.
Bent u van plan een kunstproject te organiseren? CBK Noord-Holland kan u hierbij adequaat en efficiënt adviseren. Neem voor meer informatie contact op met of .
Advies bij educatieve projecten
CBK Noord-Holland adviseert ook bij het opstarten en ontwikkelen van een educatieve activiteit op het gebied van beeldende kunst of vormgeving. CBK Noord-Holland beschikt over een uitgebreid bestand van beeldend kunstenaars die beschikbaar zijn voor projecten in het onderwijs. Neem voor meer informatie contact op met . Voorbeelden van en uitleg over verschillende educatieve tentoonstellingen vindt u bij Kunst op School .