kunstenaars/vormgevers
 
meldt u aan voor het databestand

lees meeruitgelicht yvonne altinglees meer

waarom deelnemen?


Wilt u uw werk onder de aandacht brengen bij een breed publiek? Zoekt u een podium om uw werk te presenteren? Wilt u uw kansen op opdrachten en deelname aan tentoonstellingen vergroten?
Een virtueel visitekaartje
Meldt u dan direct aan voor een persoonlijke pagina in het kunstenaars- of vormgeversbestand bij o.v.v. uw naam en adresgegevens.

Ruim 400 beeldend kunstenaars presenteren zich met een persoonlijke websitepagina op deze website. Ook vormgevers hebben een podium op de website. Een deel van het Noord-Hollandse kunstenaarsbestand is gekoppeld aan de landelijke website . Dit biedt kunstenaars de mogelijkheid om eveneens landelijk hun werk te tonen.

Voordelen
• U vergroot uw kansen op opdrachten, verkopen en deelname aan tentoonstellingen. Onze website trekt gemiddeld 140 bezoekers per dag, waarvan 80 het kunstenaars- en vormgeversbestand bekijken. Bezoekers zijn onder andere curatoren, bedrijven, instellingen, onderwijs en particulieren. Geinteresseerden kunnen u via een contactformulier bereiken (uw e-mailadres verschijnt niet online).

• CBK Noord-Holland zet het bestand in voor eigen projecten, zoals - Created in Noord-Holland - en advies aan derden.

• Met een persoonlijke inlogcode kunt u 24 uur per dag bij uw gegevens. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe expositie, dan kunt u deze gegevens direct op uw pagina plaatsen.

• Ruimte voor tien afbeeldingen én een link naar uw eigen website.

• U ontvangt elke acht weken een digitale nieuwsbrief van CBK Noord-Holland en vier maal per jaar het het fullcolour magazine K.I.P, kunst in de provincie. Zo blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en activiteiten in Noord-Holland.

• Extra promotie van uw werk: de digitale nieuwsbrief en K.I.P besteden regelmatig aandacht aan het kunstenaars- en vormgeversbestand. CBK Noord-Holland stuurt de digitale nieuwsbrief naar ruim 2.800 geïnteresseerden en relaties uit de kunstwereld.

• Elke maand wordt prominent op de homepage van deze site een kunstenaar of vormgever aangekondigd voor de rubriek uitgelicht.