created
in
n-h
 actuele projecten

Met welke partijen werkt Created in Noord-Holland op dit moment samen? Lees hier over de projecten in uitvoering
lees meer
nieuwsbrief

Created in Noord-Holland verstuurt een digitale nieuwsbrief over huidige projecten, met oproepen voor kunstenaars en aankondigingen voor bijeenkomsten.
Meldt u aan

voor creatieve professionals


Elke kunstenaar of vormgever denkt wel eens: hoe vind ik een ondernemer met de juiste technische of marketingexpertise met wie ik mijn project kan realiseren? En hoe kom ik in contact met ondernemers die behoefte hebben aan mijn kennis en werkervaring? Via Created in Noord-Holland komt u verder.
vergroot afbeelding
Samen creëren
Heeft u ideeën voor projecten, diensten of producten die interessant zijn voor bedrijven of instellingen? Kunst en Cultuur Noord-Holland helpt u graag verder bij het vinden van opdrachtgevers. Klik hier voor een aantal voorbeelden van een geslaagde samenwerking tussen kunstproducenten en ondernemers.
Training en coachingstraject kunstenaars en vormgevers
Kunst en Cultuur Noord-Holland is eind september 2007 een training- en coachingtraject gestart voor Noord-Hollandse beeldend kunstenaars en vormgevers, professioneel werkzaam buiten Amsterdam. Dit traject verloopt in samenwerking met Gedurende één jaar werken dertien deelnemers een persoonlijk toekomstplan voor een beroepspraktijk uit. Hierbij wordt ook gekeken naar de mogelijkheden van het uitbreiden van de beroepspraktijk naar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Een persoonlijke coach helpt de deelnemers bij de uitvoering van hun plan. Met het training- en coachingtraject draagt Kunst en Cultuur Noord-Holland bij aan de ontwikkeling en verbreding van de beroepspraktijk van Noord-Hollandse kunstproducenten.
Programma
In de eerste vier weken van de training stellen de deelnemers hun toekomstvisie en -plan op. De rest van het jaar begeleidt een ervaren coach de deelnemers in vijf individuele gesprekken. Tijdens zogenoemde intervisiebijeenkomsten ontmoeten alle deelnemers elkaar en wisselen zij hun kennis en ervaringen uit. Daarnaast kunnen de kunstenaars en vormgevers gedurende de hele trainingsperiode gebruikmaken van een (telefonische of online?) helpdesk. Het traject sluit af met een bijeenkomst waarin alle deelnemers hun resultaten presenteren.

Het Training- en coachingtraject is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van Stichting GAK en .