kunst
op
school
 

hoe werkt het?


Voorwaarden
De tentoonstellingen worden door medewerkers van CBK Noord-Holland bij u gebracht, ingericht en ook weer opgehaald. De tentoonstellingsperiode is gemiddeld drie weken.

Alleen de kunstwerken zijn verzekerd. Bij vermissing of beschadiging van andere onderdelen van het project (zoals de leskoffer of de panelen) worden de kosten in rekening gebracht bij de gebruiker. Bij aankomst tekent u een lijst voor de goede ontvangst van alle onderdelen van de tentoonstelling.

Voor de roulatie en logistieke organisatie werken wij samen met zeven regionale Steunpunten voor Kunsteducatie. Zij bemiddelen, stellen bezoekroosters op en organiseren desgewenst introductiebijeenkomsten voor docenten. De tentoonstellingen kunnen door scholen ook rechtstreeks worden geboekt bij CBK Noord-Holland.
Prijzen
Download hier het prijsoverzicht de educatieve tentoonstellingen. De genoemde prijzen gelden voor een periode van drie weken, inclusief twee docentenhandleidingen, lesmateriaal voor leerlingen (bij de tentoonstelling Kunst en Oorlog) en eventueel gebruik van audioapparatuur, transport, inrichten, verzekering kunstwerken en in overleg een introductiebijeenkomst voor het schoolteam.

Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW en geldig voor de roulatieperiode van 1 augustus 2006 tot 1 augustus 2008. Voor langere perioden kunt u de prijzen opvragen.
Voor plaatsing buiten Noord-Holland gelden andere voorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met .

Wij accepteren CKV-vouchers als betaalmiddel.
Meer informatie
Wilt u een handzaam overzicht ontvangen van alle tentoonstellingen met bijbehorende praktische informatie? U kunt de brochure Beeldende kunst in het onderwijs 2006-2008 bestellen bij Tevens kunt u bij haar terecht voor vragen over reserveringen en boekingen van de tentoonstellingen.
Voor informatie over de inhoud van de tentoonstellingen kunt u terecht bij