created
in
n-h
 
nieuwsbrief created

aanmelden via de site
netwerk-bijeenkomst 22 oktober

Grensverleggend Samenwerken voor 25 ondernemers en 25 creatieve professionals uit de regio Alkmaar. U kunt zich tot 7 oktober aanmelden via de site
lees meer

wat is created in noord-holland?


Created in Noord-Holland brengt ondernemers en creatieve professionals zoals beeldend kunstenaars, vormgevers en theatermakers bij elkaar. Sleutelbegrippen van het programma zijn ontmoeten, innoveren en samenwerken.
Samenwerken
Ondernemers ontdekken dat bij innovatie van producten, diensten en bedrijfsprocessen de expertise van creatieve professionals zoals beeldend kunstenaars en vormgevers goed in te zetten is. De creatieve sector speelt een belangrijke rol bij maatschappelijke en economische vooruitgang.
Voor de creatieve sector liggen er kansen door zich te professionaliseren en hun bijdrage aan de economie en samenleving te tonen.
Voor wie?
- Voor creatieve professionals in Noord-Holland die hun ondernemersvaardigheden willen vergroten en ervaring willen opdoen in samenwerken met ondernemingen.
- Voor ondernemers die samen willen werken met creatieve professionals en de meerwaarde van creatieve expertise voor hun onderneming willen ontdekken.

Met het programma Created in Noord-Holland biedt Kunst en Cultuur Noord-Holland ondernemers en creatieve professionals in de provincie een platform om de gesignaleerde kansen samen te benutten. Het programma geeft een impuls aan duurzame samenwerking tussen deze partijen waarin leren, ontmoeten en samenwerken centraal staat. Partners in het programma zijn: Kamer van Koophandel Amsterdam, MKB Randstad Noord en Kunstenaars & Co.