created
in
n-h
 verbreed uw horizon

Regionale netwerk-bijeenkomsten bieden volop kans om in contact te komen met Noord-Hollandse ondernemers. Op 22 oktober is de eerste bijeenkomst in Blooming, Bergen voor 25 creatievelingen en 25 ondernemers. Lees meer.
lees meer
paarlen voor de zwijnen

lees meer
allerzielen alom

lees meer
geest-gronden

lees meer

voor creatieve professionals


Als kunstenaar ofvormgever heeft u vragen als: Hoe vind ik een ondernemer met specifieke technische of marketing know-how met wie ik mijn project kan realiseren? Of: Ik heb kennis en ervaring waaraan het bedrijfsleven behoefte is, maar hoe kom ik in contact met de juiste ondernemers?
vergroot afbeelding
Samen creëren
Heeft u plannen voor projecten, diensten of producten die interessant zijn voor bedrijven of instellingen? Kunst en Cultuur Noord-Holland helpt u graag verder bij het vinden van opdrachtgevers. Klik hier voor een aantal voorbeelden van geslaagde samenwerking tussen kunstproducenten en ondernemers.
Training en coachingstraject kunstenaars en vormgevers
Kunst en Cultuur Noord-Holland is eind september 2007 gestart in samenwerking met Stadia een training- en coachingtraject voor professionele Noord-Hollandse beeldend kunstenaars en vormgevers (buiten Amsterdam). In een intensief traject van één jaar werken dertien deelnemers een persoonlijk toekomstplan voor de beroepspraktijk uit. Hierbij kijken we ook naar de mogelijkheden van het uitbreiden van de beroepspraktijken naar het bedrijfsleven en andere maatschappelijke organisatie. Een persoonlijke coach helpt de deelnemers bij de uitvoering van hun plan. Met het training- en coachingtraject draagt Kunst en Cultuur Noord-Holland bij aan de ontwikkeling en verbreding van de beroepspraktijk van Noord-Hollandse kunstproducenten.

In een training van vier weken stellen de deelnemers hun toekomstplan en -visie op. Gedurende de rest van het jaar begeleidt een ervaren coach de deelnemers in vijf individuele gesprekken. Tijdens de intervisiebijeenkomsten ontmoeten de deelnemers elkaar en wisselen zij hun kennis en ervaring uit. Ook kunnen de kunstenaars en vormgevers gedurende de trainingsperiode gebruik maken van een helpdesk. Het traject sluit af met een bijeenkomst waarin de deelnemers hun resultaten van de training presenteren.

Het Training- en coachingtraject is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van Stichting GAK en .